Over De Vries & Vermolen Stucadoors

Wie zijn wij?
Wij zijn Kevin de Vries en Nick Vermolen - zijn in augustus 2017 gestart. Alhoewel ons stucadoorsbedrijf erg jong is, betekent dit niet dat de ervaring ontbreekt. Sterker nog, al ruim 15 jaar hebben wij liefde voor dit vak!

Acht jaar lang hebben wij samen onder een dak gewerkt voor een familiebedrijf welke actief was in alle voorkomende stucadoorswerkzaamheden en siergrindvloeren. In 2017 hebben wij het beste besluit ooit gemaakt, een samenwerking tussen K. de Vries Stucadoorsbedrijf en Nick Vermolen Stukadoorsbedrijf. Wij zijn beide volwaardig en gediplomeerd stucadoor en houden onze kennis, werkwijze up-to-date d.m.v. cursussen en trainingen, waardoor de kwaliteit optimaal blijft.

Mede door deze samenwerking met elkaar aan te gaan kunnen wij u nóg beter van dienst zijn. Wij zijn professioneel, de lijnen zijn lekker kort en leveren uitstekend werk af waar wij ook trots op zijn!

Wij werken voor particulieren, bedrijven én hebben wij samenwerkingsverbanden met diverse (onder)aannemers.
 
Wat doen wij?
Wij leveren stuk- en sauswerk in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan:

- Glad pleiserwerk (wanden en plafonds);
- Geschuurd pleisterwerk;
- Spachtelputz;
- In- en uitwendige Amsterdamse plinten;
- Lijst- en ornamentwerk;
- Ardex pandomo;
- Brander stucco;
- Latex spuit- en sauswerk;
- Buitengevels (eventueel in blokverband).
Spachtelputz
Spachtelputz is een kunstharsgebonden sierpleister die met een ongeveer anderhalve millimeter laagdikte wordt aangebracht op een gladde ondergrond. Door de kwartskorrel in de sierpleister maakt Spachtelputz een elastische en sterke afwerking. Spachtelputz kan op kleur gemaakt worden en is in allerlei soorten structuren leverbaar.

Brander stucco
Stucco is een watergedragen pasta op basis van acrylaatdispersie. Het stucco effect geeft een decoratieve en rijke uitstraling aan een ruimte. Stucco kan desgewenst extra worden beschermd door een transparante eindlaag.

Ardex Pandomo
Ardex Pandomo is een decoratieve afwerking op cementbasis. Deze vorm van decoratie geeft een strakke doch sfeervolle uitstraling. Ardex Pandomo kan desgewenst extra worden beschermd door een transparante waterdichte P/U-lak. Bijna iedere kleur is mogelijk.

Tot slot
Om een vrijblijvende en op maat gemaakte offerte te leveren, komen wij graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Wij denken graag met u mee. Op deze manier kunnen wij uitstekend werk verrichten die aan uw wensen en eisen voldoet.